Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK UTAMA

Babagan Kita

  • PROFIL PERUSAHAAN

    Shanghai Kaiquan Pump (Group) Co., Ltd. is one of largest professional pump manufacturer, specialized in researching & designing, production & sales of high quality pumps, water supply systems & pump control systems. It  leads pump manufacturing industry in China. Total staff are more than 5000, comprising of over 80% of college diploma holders, over 750 engineers, senior engineer and doctors. KAIQUAN group owns 5 Industrial parks In Shanghai, Zhejiang, Hebei, Liaoning and Anhui with total area 7,000,000 square meters.
    Shanghai Kaiquan Pump (Group) Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan pompa profesional paling gedhe, khusus kanggo riset & ngrancang, produksi & penjualan pompa berkualitas tinggi, sistem pasokan banyu & sistem kontrol pompa. Ndhuwur industri manufaktur pompa ing China. Total staf luwih saka 5000, kalebu luwih saka 80% sing duwe diploma perguruan tinggi, luwih saka 750 insinyur, insinyur senior lan dokter. Klompok KAIQUAN duwe 5 taman industri ing Shanghai, Zhejiang, Hebei, Liaoning lan Anhui kanthi luas 7.000.000 meter persegi.
  • PROFIL PERUSAHAAN

    (Hefei Sanyi Motor & Electrical Pump Co., Ltd. was the most professional manufacturer of submersible motors and submersible electric pumps belong China national government).
    (Hefei Sanyi Motor & Electrical Pump Co., Ltd. minangka pabrikan motor submersible lan pompa listrik submersible sing paling profesional kalebu pamrentah nasional China).
  • PROFIL PERUSAHAAN

    Shijiazhuang Kaiquan Slurry Pump Co., Ltd. was established in 2005 with the total investment of 20 million USD, covering total area of 47,000 square meters & building area of around 22,000 square meters. At present, it has 250 experts, senior engineering technicians and skilled workers. There are the world advanced resin production line and the continuous sand mixers. All casts adopt phenol sand molding and it has 2-ton & 1-ton medium frequency furnaces which can cast 8-ton single alloy pieces. In addition, it has more than 300 sets of advanced equipment.
    Shijiazhuang Kaiquan Slurry Pump Co., Ltd. didegaké ing taun 2005 kanthi total investasi 20 yuta USD, sing jembaré 47.000 meter persegi & area bangunan udakara 22.000 meter persegi. Saiki, duwe 250 ahli, teknisi teknik senior lan tenaga ahli. Ana lini produksi resin canggih ing donya lan mixer pasir terus-terusan. Kabeh cor nganggo cetakan pasir fenol lan duwe tungku frekuensi medium 2-ton & 1-ton sing bisa ngasilake 8-ton potongan aloi tunggal. Kajaba iku, duwe luwih saka 300 set peralatan canggih.
  • PROFIL PERUSAHAAN

    Shenyang Kaiquan Petrochemical Pump Co., Ltd. is a wholly-owned subsidiary of KAIQUAN Group which is covering total area 34,000 square meters & building area of 12,000 square meters. It 630 staff members now which include 63 senior engineers. There are 200 sets advanced machines such as NC machine tools, large-sized machine tools, high-speed balancing machines, non-destructive testing automatic welding devices.
    Shenyang Kaiquan Petrochemical Pump Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka KAIQUAN Group, sing duwe total 34.000 meter persegi & bangunan kanthi 12.000 meter persegi. Saiki ana 630 anggota staf sing kalebu 63 insinyur senior. Ana 200 set mesin canggih kayata alat mesin NC, alat mesin ukuran gedhe, mesin saldo kanthi kecepatan tinggi, piranti las otomatis uji coba sing ora ngrusak.
  • PROFIL PERUSAHAAN

    Zhejiang Kaiquan Industrial Park was founded in September 1968 and was renamed as Zhejiang Kaiquan Pump Manufacturing Co. Ltd. in May 1994. It covers total area of 50,000 square meters & building area of 23,678 square meters in Zhejiang. Now it has 490 staff members and 213 sets of processing & testing equipment with an annual production capacity of more than 100,000 sets with yearly production value of 35 million USD.
    Zhejiang Kaiquan Industrial Park didegaké ing wulan September 1968 lan diganti jeneng dadi Zhejiang Kaiquan Pump Manufacturing Co. Ltd. ing wulan Mei 1994. Jembaré 50.000 meter persegi & wiyar bangunan 23,678 meter persegi ing Zhejiang. Saiki duwe 490 anggota staf lan 213 set peralatan pangolahan & pangujian kanthi kapasitas produksi tahunan luwih saka 100.000 set kanthi nilai produksi tahunan 35 juta USD.

PAWARTA

news

SKF bosok ing China lan Shanghai Kaiquan bakal global

Tanggal 9 Mei 2018, Pak Tang yurong, Wakil Presiden senior klompok Svenska kullager-fabriken lan Presiden SKF Asia, lan Pak Wang wei, Presiden SKF China ...

Keep it up! Kaiquan is once again listed in the “Top 100 Chinese Machinery Industry”
Ing tanggal 28 Juli, Federasi Industri Mesin China lan Asosiasi Pabrikan Otomotif China dadi tuan rumah "konferensi informasi saka 100 Perusahaan paling dhuwur ing industri mesin China 2021, ndhuwur 20 Enterpr ...

Sertifikat

+86 13162726836